Onze geschiedenis

Hoeveslagerij De Neerhoeve

Robrecht had altijd een voorliefde voor de agrarische sector. Hij groeide op met de passie voor vee en vlees. Zijn grootvader was immers ook beenhouwer. Op 16-jarige leeftijd haalde hij zijn tractorrijbewijs. Op dat moment was hij niet veel meer thuis te vinden maar ging hij steevast bij de boer in de straat helpen. In 2007 vond hij het geluk in Brakel. Hij trouwde enkele jaren later met Geneviève en kregen samen drie zonen. Toen hij in 2012 de kans kreeg om de familieboerderij van zijn vrouw nieuw leven in te blazen, kwam een droom uit. Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot wat het nu is. De Neerhoeve staat voor de ambacht en kwaliteit van vroeger, met een hedendaagse toets.

Wie zoekt naar een lekker stukje vlees is bij ons aan het juiste adres. Onze runderen zijn gevoerd met eigen geteelde gewassen en dat weerspiegelt zich op je bord. We proberen ook uitsluitend te werken met lokale producten en vlees van eigen bodem. Naast ons vers vlees is onze toog ook gevuld met huisbereide producten/charcuterie. 

Sinds februari 2023 hebben we ook een webshop waar ons aanbod nog meer uitgebreid werd. Hier kan je makkelijk een bestelling online plaatsen en 2 uur* later afhalen in de winkel tijdens openingsuren of 24/7 in onze gekoelde automaat.

*m.u.v bepaalde producten met een aangepaste beschikbaarheid.